Izi Cool airco's

4-in-1 toestel

Koelen

Met geavanceerde inverter technologie. Koelt je ruimte snel af en dit op een zéér energiezuinige manier.

Verwarming

Door de ingebouwde warmtepomp en een EXTRA elektrisch element kan dit toestel ook verwarmen (tot max. 85m³).

Luchtzuiveraar

De luchtzuiveraar haalt fijn stof, bacteriën, allergenen/pollen uit de lucht (met wasbaar luchtfilter). Ideaal voor mensen met een allergie.

Ontvochtiger

Hoge vochtigheidsgraad in huis? Met de ontvochtigingsfunctie kan je zorgen voor een goede vochtigheidsgraad in de ruimte.

Stunt
Beste condities van het jaar
200€ korting
Gratis plaatsing

Straffe Batibouwcondities 2024


Het was weer zover! Batibouw, dé grootste vakbeurs voor bouw, renovatie en interieur in België, was er opnieuw te Brussels Expo van 17 tem. 25 februari. We konden niet wachten om je te verwelkomen op deze meest spraakmakende beurs van het jaar. Wij presenteerden je dan ook met trots onze BESTE voorwaarden van het hele jaar.

350€ GOEDKOPER

Ja, je leest het goed. Tijdens onze Batibouwcondities kan je dit toestel zonder buitenunit maar liefst 350€ goedkoper krijgen.

  • 200€ korting
  • GRATIS plaatsing (twv. 150€)

Maar haast je, deze actie is slechts tijdelijk beschikbaar. Vul vandaag nog ons formulier in voor een vrijblijvende offerte met deze mooie korting.

Je hebt de keuze uit een horizontaal, verticaal of mini model. Verschillende kleuren zijn mogelijk op aanvraag. Deze actie is enkel geldig voor offerteaanvragen die via deze pagina zijn ingediend, of door een bezoek tijdens Batibouw.

Vrijblijvende offerte

Ja, ik wens meer informatie en een vrijblijvende offerte met deze straffe Batibouwcondities.

Al 6034 personen deden aan aanvraag.

Ik ben:


Je gegevens worden steeds vertrouwelijk behandeld. Lees meer in ons privacybeleid.