Combi pakket

Jinko Solar zonnepanelen

Jinko Solar Zonnepanelen 'All Black'

Jinko Solar's Neo N-Type all black zonnepanelen zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige zonne-energieoplossingen. Deze panelen bieden een reeks indrukwekkende eigenschappen en voordelen.

De Neo N-Type panelen maken gebruik van de nieuwste technologieën en materialen om een buitengewoon hoog rendement te leveren. Dit betekent dat ze meer zonne-energie kunnen genereren uit hetzelfde oppervlak in vergelijking met traditionele zonnepanelen.

Dankzij hun all-black esthetiek passen deze panelen naadloos in verschillende architecturale stijlen en omgevingen. Ze zien er strak en modern uit op elk dak!

Jinko Solar staat bekend om de kwaliteit van hun producten. De Neo N-Type panelen zijn gebouwd om lang mee te gaan en presteren uitstekend, zelfs onder zware weersomstandigheden. Zo heb je een vermogensgarantie van maar liefst 30 jaar (nog 87,4% vermogen na 30j) én een productgarantie van 25 jaar.

Airco en verwarming zonder buitenunit

Airco en verwarmen ZONDER buitenunit

Deze krachtige airco zonder buitenunit behoort tot de allerbeste Monoblock airco's. Dankzij de geavanceerde inverter technologie wordt de gewenste temperatuur SNELLER bereikt en wordt er minder energie verbruikt bij het op temperatuur houden van de ruimte.

Door de ingebouwde warmtepomp kan dit toestel ook als verwarming dienen (tot max. 80m³). Bovendien wordt de lucht gefilterd (virussen, fijn stof, pollen, ...) en behoudt de ruimte een goede vochtigheidsgraad.

Dit All-in-One toestel is energiezuinig (COP = 3,28) en geluidsstil, vanaf 26 db(A). Met een diepte van 16cm is dit toestel zeer slank en geschikt voor plaatsingen waar geen enkele andere Monoblock airco geplaatst kan worden.

Eenvoudige plaatsing, geen externe buitenunit of leidingen nodig. Keuze uit mini, horizontaal of verticaal model.

" Deze airco in combinatie met zonnepanelen zorgt ervoor dat je kan koelen en verwarmen met een minimaal aan energieverbruik! "

Pakket deal
Dubbel voordeel

Straffe Batibouwcondities 2024


Het was weer zover! Batibouw, dé grootste vakbeurs voor bouw, renovatie en interieur in België, was er opnieuw te Brussels Expo van 17 tem. 25 februari. We konden niet wachten om je te verwelkomen op deze meest spraakmakende beurs van het jaar. Wij presenteerden je dan ook met trots onze BESTE voorwaarden van het hele jaar.

COMBINEER EN PROFITEER

Tijdens onze Batibouwcondities bieden we een voordelige pakketdeal aan waarbij je kosten kan besparen door je airco en zonnepanelen samen te installeren.

  • onze LAAGSTE prijs van het jaar
  • DUBBEL VOORDEEL door pakket deal

Maar haast je, deze actie is slechts tijdelijk beschikbaar. Vul vandaag nog ons formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Deze actie is enkel geldig voor offerteaanvragen die via deze pagina zijn ingediend, of door een bezoek tijdens Batibouw.

Vrijblijvende offerte

Ja, ik wens meer informatie en een vrijblijvende offerte voor dit waanzinnig combi pakket.

Al 666 personen deden aan aanvraag.

Ik ben:


Je gegevens worden steeds vertrouwelijk behandeld. Lees meer in ons privacybeleid.