Izi Roof dakisolatie

ISOLATIE met glaswol
hellende daken en zoldervloer

Dakisolatie is niet alleen de meest eenvoudige en effectieve manier om energie te besparen, maar het biedt ook aanzienlijke voordelen, zowel in de winter als in de zomer. Door te investeren in dakisolatie kan je tot maar liefst 30% besparen op je energiefactuur, voornamelijk door warmteverlies in de winter te verminderen. Maar het gaat verder dan dat. In de zomer houdt dakisolatie ook de hitte buiten, waardoor de behoefte aan een airco afneemt en de binnenomgeving koeler en comfortabeler blijft. Bovendien verhoogt goede isolatie de waarde van je woning en draagt het bij aan een lagere EPC-score.

Knauf glaswol isolatie met Ecose® technologie

Wij werken enkel met DUURZAME isolatie. Deze natuurlijke isolatie, vrij van chemische bindmiddelen en gemaakt van meer dan 80% gerecycleerd glas, heeft de hoogste norm voor een gezonde binnenluchtkwaliteit en wordt lokaal geproduceerd.

Isolatie met ECOSE Technologie:

  • is vrij van chemische bindmiddelen (fenol- en formaldehydevrij)
  • bespaart 500x meer energie dan nodig is voor de productie
  • heeft de HOOGSTE norm voor een gezonde binnenluchtkwaliteit
  • bestaat uit meer dan 80% gerecycleerd glas
  • geeft geen irritatie
  • wordt lokaal geproduceerd

Hoewel velen denken dat dakisolatie duur is, is het eigenlijk een van de meest kostenefficiënte energie-investeringen bij renovatie. De initiële kosten zijn relatief laag in vergelijking met andere renovaties, terwijl de besparingen op energierekeningen en de beschikbare premies het net zeer goedkoop maken.

Vergeet je voordelen niet...

Mijn VerbouwPremie

Wist je dat je voor dakisolatie tot maar liefst 50% van je investering kan terugkrijgen? Opgelet, hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden zoals oa. je woning moet ouder zijn dan 15 jaar en de isolatie moet geplaatst worden door een erkende aannemer. Benieuwd welke premies je kan aanvragen en hoeveel je kan terugkrijgen? Ontdek alle informatie op Vlaanderen.be.

Verlaagd BTW-tarief van 6% (= korting van 15% !!)

Indien je woning ouder is dan 10 jaar, kan je profiteren van het verlaagde btw-tarief van 6%. Dit betekent een korting van wel 15%. In combinatie met de premie, verdien je jouw investering dan ook zéér snel terug!

Stunt
Laagste prijs van het jaar

Straffe Batibouwcondities 2024


Het was weer zover! Batibouw, dé grootste vakbeurs voor bouw, renovatie en interieur in België, was er opnieuw te Brussels Expo van 17 tem. 25 februari. We konden niet wachten om je te verwelkomen op deze meest spraakmakende beurs van het jaar. Wij presenteerden je dan ook met trots onze BESTE voorwaarden van het hele jaar.

LAAGSTE PRIJS VAN HET JAAR

Ja, je leest het goed. Tijdens onze Batibouwcondities kan je genieten van onze beste prijs van het jaar. Maar haast je, deze actie is slechts tijdelijk beschikbaar. Vul vandaag nog ons formulier in voor een vrijblijvende offerte met deze mooie prijs.

Deze actie is enkel geldig voor offerteaanvragen die via deze pagina zijn ingediend, of door een bezoek tijdens Batibouw.

Vrijblijvende offerte

Ja, ik wens meer informatie en een vrijblijvende offerte met onze laagste prijs.

Al 450 personen deden aan aanvraag.

Je gegevens worden steeds vertrouwelijk behandeld. Lees meer in ons privacybeleid.