Izi Brick buitenmuurisolatie met steenstrips

Je gevel isoleren en in een prachtig nieuw kleedje?

Je gevel zal er niet enkel nieuw uitzien, je huis krijgt er ook een extra beschermlaag bij. Hierdoor gaat er minder warmte verloren wat je meteen zal merken op je energiefactuur. Bovendien wordt je woning ook beschermd tegen vocht en vriesweer. Zeker bij oudere woningen biedt dit voordelen waaronder geen vochtproblemen meer.

Onze isolatiepanelen zijn 25% MEER ISOLEREND dan traditionele isolatiematerialen.

Deze hoogperformante XPS panelen worden in combinatie met steenstrips gebruikt als onderdeel voor zowel renovatie als nieuwbouw. Deze opbouw laat een spouwloze compacte oplossing toe.

Bij renovatie heb je als voordeel dat de bestaande rooilijn kan worden gerespecteerd of binnen een toegelaten verbreding (14cm) kan worden uitgevoerd.

Bij nieuwbouw bespaar je op de dikte van de buitenmuur en voldoe je aan de isolatienormen. Bovendien zijn geveldragers niet nodig en de bouwkundige constructie wordt eenvoudiger.

De panelen worden gefreesd uit hoogwaardige XPS-geëxtrudeerd polystyreen hardschuim isolatiemateriaal volgens norm EN13164. Deze isolatiepanelen zijn standaard beschikbaar in drie diktes: 50mm, 100mm en 120mm.

Steenstrips


een natuurlijke make-over voor je gevel

Steenstrips zijn dunne stukjes steen (meestal 2cm dik en licht van gewicht) die op een achterplaat zijn bevestigd en worden gebruikt om gevels te bekleden. Ze hebben dezelfde technische eigenschappen als gevelstenen. Steenstrips geven dan ook een authentieke en natuurlijke uitstraling aan je gevel en zijn een populaire keuze bij gevelisolatie.

  • Compacte systeemopbouw: 2cm dik, ideaal bij beperkte ruimte.
  • Uitstekende aanvulling met isolatie. Hogere isolatiewaarde haalbaar dan met spouwmuurisolatie!
  • Snelle en eenvoudige plaatsing
  • Dezelfde uitstraling dan traditionele gevelstenen. Keuze uit talloze mogelijkheden qua stijl, vorm en kleur.
  • Geen extra fundering tov. traditionele bakstenen en geen beperking in metselwerkverbanden.
  • Steenstrips zijn heel duurzaam en hebben geen onderhoud nodig.

Vergeet je voordelen niet...

Mijn VerbouwPremie

Deze isolatie voldoet aan de normen die nodig zijn om in aanmerking te komen voor premies. Opgelet, je woning moet ouder zijn dan 15 jaar. Benieuwd welke premies je kan aanvragen en hoeveel je kan terugkrijgen? Ontdek alle informatie op Vlaanderen.be.

Verlaagd BTW-tarief van 6% (= korting van 15% !!)

Als je huis ouder is dan 10 jaar, kan je profiteren van het verlaagde btw-tarief van 6% wanneer je de gevel renoveert of isolatiewerkzaamheden uitvoert in een privéwoning, of in een woning die gedeeltelijk voor professionele doeleinden wordt gebruikt.

Vrijblijvende offerte

Ja, ik wens meer informatie en een vrijblijvende offerte op maat van mijn gevel.

Je gegevens worden steeds vertrouwelijk behandeld. Lees meer in ons privacybeleid.