Izi Solar Zonnepanelen

Zonnepanelen 'All Black'
met buitengewoon hoog rendement

Deze 'All Black' zonnepanelen zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige zonne-energieoplossingen. Deze panelen bieden een reeks indrukwekkende eigenschappen en voordelen.

De Neo N-Type panelen maken gebruik van de nieuwste technologieën en materialen om een buitengewoon hoog rendement te leveren. Dit betekent dat ze meer zonne-energie kunnen genereren uit hetzelfde oppervlak in vergelijking met traditionele zonnepanelen (tot 435Wp!).

Dankzij hun 'All Black' esthetiek passen deze panelen naadloos in verschillende architecturale stijlen en omgevingen. Ze zien er strak en modern uit op elk dak!

De zonnepanelen zijn gebouwd om lang mee te gaan en presteren uitstekend, zelfs onder zware weersomstandigheden. Zo heb je een vermogensgarantie van maar liefst 30 jaar (nog 87,4% vermogen na 30j) én een productgarantie van 25 jaar.

Uitzonderlijk snel terugverdiend
ook zonder premie!

Verlaagd BTW-tarief van 6% (= korting van 15% !!)

Is je woning ouder dan 10 jaar? Dan betaal je slechts 6% btw ipv. 21%. Dit is een opmerkelijke korting van maar liefst 15%, waardoor je zonnepanelen veel sneller terugverdiend zijn.

Bespaar gemiddeld 1.000€ per jaar

Wist je dat een doorsnee gezin met twee kinderen jaarlijks zo'n 1.000 euro kan besparen met zonnepanelen? Dit komt doordat de energie die de zonnepanelen opwekken direct gebruikt wordt, waardoor er minder stroom van het net gehaald wordt. Dit levert een besparing op van ongeveer 640 euro per jaar. Bovendien levert de niet-verbruikte groene energie die terug aan het net wordt geleverd, hen een extra vergoeding op van ongeveer 360 euro per jaar.

Vrijblijvende offerte

Ja, ik ontvang graag een snelle en vrijblijvende offerte.

Je gegevens worden steeds vertrouwelijk behandeld. Lees meer in ons privacybeleid.