Izi Heat warmtepompboilers

Energiezuinige warm water boiler
met Dual Inverter Compressor

Wist je dat een oude elektrische boiler op nr. 1 staat van de grootste energieverbruikers in huis? Wie zijn energiefactuur drastisch wil verlagen, pakt dit dan ook best meteen aan. Zeker nu de prijzen voor elektriciteit verdrievoudigd zijn!

Deze energiezuinige boiler met DUAL Inverter compressor heeft het allemaal. Hij is sneller, milieuvriendelijker, efficiënter, economischer en gebruiksvriendelijker. Het werkt volgens hetzelfde principe als een warmtepomp: warmte wordt onttrokken aan de buitenlucht en gebruikt om het water in het reservoir op te warmen. Deze hoogwaardige boiler kan dan ook op een goedkope en zeer milieuvriendelijke wijze warm water produceren.

Met behulp van de toonaangevende DUAL Inverter Compressor bereikt deze warm water boiler een topprestatie in efficiëntie. De DUAL Inverter Compressor kan op lage snelheid draaien (tot 10 Hz) en verbruikt zo 70% minder energie dan een elektrische boiler.

Energiebesparing met een warmtepompboiler

Geen kanalen nodig

Deze warmtepompboiler kan vrijwel overal worden geïnstalleerd, zoals in de garage, berging, kelder, badkamer, enzovoort. Er zijn geen luchtkanalen nodig, tenzij de beschikbare ruimte kleiner is dan 20 m² in oppervlakte.

200L of 270L

Er zijn twee verschillende modellen van de warmtepompboiler beschikbaar, de keuze hangt af van je specifieke waterverbruik. Je kan kiezen tussen een capaciteit van 200 liter of een groter model met een capaciteit van 270 liter.

Laag geluidsniveau

De LG warmtepompboiler staat bekend om zijn fluisterstille werking dankzij geavanceerde geluiddempende technologieën, waardoor je ongestoord kan genieten van warm water zonder storende geluiden in huis. Een ideale keuze voor comfort en rust.

Ingebouwde Wifi met ThinQ-app

Met de LG ThinQ-app kun je jouw LG warmtepompboiler eenvoudig en op afstand bedienen via je smartphone. Deze handige app biedt controle en gemak bij het instellen van de gewenste temperatuur en het volgen van het energieverbruik van je boiler.

Uitzonderlijk snel terugverdiend in 2024
dankzij deze voordelen

Hoge premie van 1.080€

In Vlaanderen kunnen eigenaars die een warmtepompboiler installeren via een erkende aannemer zoals Izi Heat, in aanmerking komen voor de 'Mijn VerbouwPremie'. Voor de laagste inkomenscategorie bedraagt de basispremie 1080€, verhoogd tot 1.620€ bij uitsluitend nachttarief. Voor de middelste en hoogste inkomenscategorieën is de basispremie 900€ of 1.080€ bij uitsluitend nachttarief. Meer informatie en voorwaarden over deze premie kan je hier terugvinden.

Verlaagd BTW-tarief van 6% (= korting van 15% !!)

Wist je dat je bij de installatie van een warmtepompboiler, niet enkel in oudere woningen maar ook tijdelijk in nieuwbouwwoningen en recente woningen (tot 31/12/2024 !!), slechts 6% btw betaalt? Dit is een opmerkelijke korting van 15%, waardoor je niet alleen bijdraagt aan een duurzame toekomst, maar ook kan profiteren van aanzienlijke besparingen op de installatiekosten waardoor je toestel zéér snel is terugverdiend.

Warmtepompboiler: ideaal bij renovatie


In plaats van een traditionele gasboiler te kiezen, kan het installeren van een warmtepompboiler een verstandige keuze zijn om verschillende redenen.

Zéér laag verbruik

Ten eerste is een warmtepompboiler aanzienlijk energie-efficiënter. Het gebruikt elektriciteit om warmte uit de omgevingslucht te halen en deze warmte te gebruiken om water te verwarmen. Dit proces is veel efficiënter dan het verbranden van gas om water te verwarmen, wat resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

Eenvoudige plaatsing

Bovendien is een warmtepompboiler veel flexibeler en eenvoudiger te installeren. Het kan in verschillende soorten woningen worden geplaatst zonder de noodzaak van een gasleiding. De warmtepompboiler kan praktisch overal worden geïnstalleerd, zoals in de garage, berging, kelder, badkamer, enzovoort. Er zijn geen luchtkanalen nodig, tenzij de beschikbare ruimte kleiner is dan 20 m² in oppervlakte.

Recente aanvragen

24-06-2024 20:42
3890 Gingelom

24-06-2024 01:12
8930 Menen

23-06-2024 19:54
3472 Kersbeek-Miskom

23-06-2024 14:33
3020 Winksele

23-06-2024 14:27
8647 Lo-Reninge

23-06-2024 14:26
3020 Winksele

Vrijblijvende offerte

Ja, ik ontvang graag een vrijblijvende offerte.

Reeds 8488 personen vroegen al een offerte aan.

Ik ben:


Je gegevens worden steeds vertrouwelijk behandeld. Lees meer in ons privacybeleid.